Reflecteren is waardevol, maar maak het niet te moeilijk. Voor kortere of langere tijd komen we graag naast u staan.

In ieder bedrijf zijn er van tijd tot tijd dilemma’s. Wellicht overweegt u een andere structuur of wilt u de volgende stap maken met het bedrijf. Als Managementteam of Raad van Bestuur heeft u het idee dat u niet verder komt in uw gedachten. Weet u wel hoe u verder wilt maar de uitvoering hiervan loopt niet helemaal lekker? De medezeggenschap heeft toch argwaan en vertrouwen is er niet voldoende. Eigenlijk heeft u behoefte aan iemand die u als managementteam of Raad van Bestuur gevraagd en misschien ook wel ongevraagd advies geeft op bepaalde onderwerpen. 

Laagdrempelig, benaderbaar maar altijd open en eerlijk. We kunnen de rol spelen van sparringpartner, maar ook van coach, begeleider, gesprekspartner, klankboard, vertrouwenspersoon ... Of een combinatie daarvan. Wat u wilt, maar vooral wat u nodig heeft. Ook al beseft u dat niet altijd direct.
 

Een gesprek over onze rol als sparringpartner?

contact

Bel voor een afspraak of kennismaking met P.M. Doop, Managing Director: +31 650 244 058. Maar u kunt ook een e-mailbericht zenden: doop@pmdconsulting.nl.
U ontvangt omgaand antwoord.