Reflecteren is waardevol, maar maak het niet te moeilijk. Voor kortere of langere tijd komen we graag naast u staan.

In ieder bedrijf zijn er van tijd tot tijd dilemma’s. Wellicht overweegt u een andere structuur of wilt u de volgende stap maken met het bedrijf. Als Managementteam of Raad van Bestuur heeft u het idee dat u niet verder komt in uw gedachten. Weet u wel hoe u verder wilt maar de uitvoering hiervan loopt niet helemaal lekker? De medezeggenschap heeft toch argwaan en vertrouwen is er niet voldoende. Eigenlijk heeft u behoefte aan iemand die u als managementteam of Raad van Bestuur gevraagd en misschien ook wel ongevraagd advies geeft op bepaalde onderwerpen. Liefst niet vanuit een theorie maar vanuit de eigen ervaring in de praktijk. Onze mensen hebben allemaal rollen gehad als directeur, lid van de RvB of RvT dus ze weten waar u tegen aan loopt.

Laagdrempelig, benaderbaar maar altijd open en eerlijk. We kunnen de rol spelen van sparringpartner, maar ook van coach, begeleider, gesprekspartner, klankboard, vertrouwenspersoon ... Of een combinatie daarvan. Wat u wilt, maar vooral wat u nodig heeft. Ook al beseft u dat niet altijd direct.

"Rust, relativering, luisterend oor en weten waar het over gaat..stimuleert eigen verantwoordelijkheid en kent de regels van het bestuurlijke spel in grote en complexe organisaties!"
Directeur-Bestuurder van een Zorgorganisatie

Wij zijn al jaren een vertrouwenspersoon voor diverse bestuurders, managers en directieteams:

  • Begeleiding van de Centrale Ondernemingsraad van een Uitvaartorganisatie
  • Business Coaching van Directieleden, Directieteams, Managementteams, Leadershipteams en Programmateams
  • Post Merger Integratie van Sales and Operations activiteiten en afdelingen bij een Telecombedrijf
  • Herstructurering van een Customer Service operatie in een Utility omgeving
  • Transformatie van een IT divisie naar een Customer Centric organization

 

Een gesprek over onze rol als sparringpartner?

contact

Bel ons voor een afspraak of kennismaking : +31 23 767 69 23. U kunt ook een e-mailbericht zenden: info@pmdaccel.nl U ontvangt zo snel mogelijk een reactie.