Een mooie buitenkant is zeker belangrijk en nodig, maar wij kijken door façades heen.

U voelt dat er ergens in uw bedrijfsvoering niet klopt maar waar zit dat en waarom is dat? Voor ons zijn er geen heilige huisjes. Dat vraagt u ook niet aan ons!

Wij benoemen het zoals het is, we praten niet om de heilige huisjes heen en benoemen datgene wat u zelf misschien niet wilde of kon zien. Wij creëren een situatie waarbij het masker af gaat. Wij schakelen eenvoudig op elk niveau. We begrijpen u als directie en management maar wij begrijpen ook de medewerker. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen het beste wil voor het bedrijf en toch loopt het niet zoals gehoopt. Waar zit dit in? U heeft uw processen beschreven, uitgelegd en verwacht dat er nu wordt geleverd en toch gaat er iets niet helemaal zoals u verwacht en hoopt.  Krijgt u wel de goede informatie en op tijd? Heeft u wel de juiste afspraken gemaakt? 

Wij zijn sterk in face-to-face benadering, direct, helder, onomfloerst. Het masker dat sommigen denken nodig te hebben, mag dan en gaat dan ook af.

Een gesprek over uw dienstverlening?

contact

Bel voor een afspraak of kennismaking met P.M. Doop, Managing Director: +31 650 244 058. Maar u kunt ook een e-mailbericht zenden: doop@pmdconsulting.nl. U ontvangt omgaand antwoord.