Wij laten u de verschillende vaarroutes zien, maar nemen niet het roer over.

Wij willen uw visie beluisteren en begrijpen. We luisteren naar uw verhaal. Wij stellen kritische vragen en kijken rond in uw bedrijf. U zegt dat u mooie producten maakt en wij horen alleen maar de telefoon gaan op uw afdeling die gaat over het verhelpen van problemen met uw product. Wij weten dat u blauwe auto’s wilt maken maar wij zien dat er potten groene verf worden ingekocht. Hoe groot is de kans dat u een blauwe auto krijgt? Wij vertalen uw visie naar een strategie en naar uw bedrijfsvoering. Klopt dit met elkaar, zitten er geen tegenstrijdigheden in, heb ik de juiste structuur wel gekozen voor deze transitie, heb ik de juiste middelen en KPI’s om te zien dat we wel of niet op schema liggen? 

Wij hebben geen kant en klare oplossingen. Daar vraagt u ons niet voor maar wel voor het meedenken en het bieden van keuze in scenario’s. Iedere keuze heeft zijn consequentie en er zullen momenten zijn dat u besluiten moet nemen en op belangrijke kruispunten moet stilstaan om vervolgens richting te kiezen. Daarin in zullen wij adviseren en u meenemen. Als de klus geklaard is, stappen wij weer van boord. U zult het daarna zélf moeten doen, zelf het roer vast blijven houden. Dat gaan wij niet voor u doen. We laten u wel de verschillende vaarroutes zien.
 

Een gesprek over een nieuwe koers in uw organisatie?

contact

Bel voor een afspraak of kennismaking met P.M. Doop, Managing Director: +31 650 244 058. Maar u kunt ook een e-mailbericht zenden: doop@pmdconsulting.nl. U ontvangt omgaand antwoord.