We kunnen u helpen het moment te kiezen, de timing. Of een ander instrument. Of andere partituur.

Uw bedrijfsvoering is net als een muziekpartituur.De juiste accenten en ritmes geven structuur, dwingen aandacht af, herkenning, kleur en beweging. Tellen uw bedrijfs(deel)processen wel op in de totale keten, hebben ze juiste accenten en ritme? Als u het ritme niet bepaalt, doet een ander het wel. Wij kunnen u helpen de juiste accenten te herkennen en te plaatsen zodat de juiste toon en ritme ontstaat in uw bedrijfsvoering. Wij zullen u helpen om van A naar B te komen in uw transitie. Hierbij bouwen we logica in zodat medewerkers begrijpen waarom de verandering nodig is.

Wij kijken naar de totale keten binnen het bedrijf oftewel het hele plaatje voordat we inzoemen. Wij werken met de methodiek ketenprocessen en klantprocessen waarbij het proces altijd bij een klant begint en eindigt. Wij kunnen u helpen bij het adviseren over ketenprocessen en klantprocessen maar kunnen ze voor u ook ontwerpen en implementeren. Op deze manier ontstaat er weer een logica in uw bedrijfsvoering maar ook eentje die inzichtelijk is, overzichtelijk is, beheersbaar en beinvloedbaar. Er zit weer muziek in uw bedrijfsvoering.

Een gesprek over uw bedrijfsvoering? 

contact

Bel ons voor een afspraak of kennismaking : +31 23 767 69 23. U kunt ook een e-mailbericht zenden: info@pmdaccel.nl U ontvangt zo snel mogelijk een reactie.